El Santi i tot l’equip de la Clínica Feres hem estat protagonistes del programa Obert 24h del Canal Taronja. L’objectiu del productor d’aquest programa televisiu, Miquel Rial, és ensenyar als espectadors com és el dia a dia de diversos professionals de la nostra ciutat o comarca. L’escollit per mostrar com funciona el món veterinari va ser en Santi, i de retruc la nostra clínica, i n’estem molt contents. Uns dies de gravació per plasmar com és el seu dia a dia, tant professional com personalment, i aquí en teniu el resultat.

Gràcies al programa podreu conèixer una mica més al Santi Férriz, el fundador de la Clínica Feres i el nostre veterinari més veterà, i a tots els membres de l’equip, i saber amb més detall com és un dia dins la nostra clínica veterinària. L’Hipo, la Nina, la Dakota, la Bartola i el Cel també ens han acompanyat durant la gravació, i és gràcies a ells que entendreu millor el per què de la nostra passió pels animals.

Volem agrair al Miquel i a Canal Taronja el seu esforç per ensenyar com funcionen les professions des de dins, mostrant els detalls que a tots se’ns escapen a simple vista i aprofundint en la dinàmica de treball de professionals de sectors molt diversos de la nostra ciutat. I gràcies també a totes les persones que confien dia a dia en nosaltres per tenir cura de les seves mascotes. Gràcies a vosaltres, nosaltres som aquí.

Esperem que us agradi el programa!

Comment