Som un grup format per joves professionals que disposem d’una experiència de més de vint anys.

SANTI FÉRRIZ ·  VETERINARI

Vaig néixer el 12 de maig de 1967 a Manresa i actualment resideixo a Sant Joan de Vilatorrada.

Ja de ben petit anava darrera dels gossos, gats, coloms, sargantanes, ocellets... i recordo que quan em preguntaven que volia ser quan fos gran jo contestava que volia ser “metge dels animals”. Vaig créixer amb la vocació clara d’ajudar-los.

Vaig estudiar veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona, on em vaig llicenciar l’any 1990. M’he format també en Salut Pública (en sóc Diplomat per la Universitat de Barcelona l’any 1995) i he realitzat diversos cursos postgraus en diferents àrees, però sobretot relacionats amb l’àmbit de la cirurgia dels teixits tous i de la traumatologia, la qual és la meva àrea preferida.

Si he de definir d’alguna manera la meva feina és amb la paraula “passió”. Molts cops no penso que treballo sinó que gaudeixo del que faig; cada dia que començo és per a mi una oportunitat de superació personal i professional.

El meu repte de futur és ser millor persona i professional, i portar molt lluny aquest vaixell ple d’il·lusió que està tripulat per l’equip de la Clínica Veterinària Feres, del qual n’estic molt orgullós, i que sense la paciència i l’ajut de la meva dona i la força que em donen els meus fills mai no hauria sortit de port.

ANNA SOTORRA · VETERINÀRIA

Vaig néixera Sabadell el 13 de maig del 1977.

Em vaig llicenciar l’any 2001 a la facultat de veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Em dedico a aquesta professió per vocació.  Quan vaig decidir que volia estudiar veterinària tothom del meu voltant va creure que era una decisió encertada, ja que sempre vaig ser la típica nena que agafa tot tipus d’animalons i acariciava tots els gossos del veïnat.

Després de llicenciar-me vaig treballar uns mesos en un centre d’urgències i després en una clínica a Ripollet.

L’any 2004, poc després que el Santi obrís la clínica, vaig venir a treballar aquí i sempre m’hi he trobat molt a gust, ja que he pogut aprendre tant pel fet de treballar amb algú amb molta més experiència com per haver pogut assistir a cursos de formació de les àrees que m’interessen.

Estic contenta d’haver viscut l’evolució de la clínica des dels seus inicis fins ara i haver pogut aportar-hi el meu granet de sorra.

Les àrees que més m’interessen són la medicina interna, en especial la medicina felina i l’etologia.

MIREIA SALADA · VETERINÀRIA

Natural de Balsareny. Llicenciada en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2011.

Em mou una gran passió pels animals des que tenia ús de raó. Quan deia de petita que volia ser veterinària ningú em feia cas, pensaven que era la típica frase que diem quan ens pregunten què volem ser de grans. Amb el temps els vaig demostrar que no era així i gràcies a la fe que tenien els meus pares en mi i al seu recolzament econòmic vaig poder gaudir d’aquesta magnífica carrera i actualment d’aquesta emotiva professió.

No contemplo la vida sense una bestiola al meu costat i el fet de poder-los ajudar m’omple de satisfacció. És per a això que vaig prendre la decisió d’emprendre aquesta professió, a part del meu interès per la medicina. És una vocació a la qual hi has de dedicar molt de temps i esforç.

Les meves àrees d’interès són el diagnòstic per imatge (radiologia, ecografia, ecocardiografia), la medicina interna i la UCI.

Dono gràcies a tot l’equip Feres per deixar-me aprendre d’ells i amb ells, tant en l’àmbit laboral com el personal. Som un equip humà que vetlla per la salut animal. Tots som dignes de viure i morir en condicions i aquest és el nostre propòsit.

NÚRIA MARÍN · AUXILIAR TÈCNICA VETERINÀRIA

Vaig néixer el 18 de setembre de 1992 a Monistrol de Montserrat. Quan era petita, recollia tots els gossos que em trobava abandonats i recordo que la meva mare deia que amb això m’assemblava al meu pare, perquè a ell també li agradaven molt els animals. Sempre havíem tingut hàmsters i ocells a casa, fins que el dia de la meva comunió van regalar-me el Tro, el meu primer gos. A dia d’avui tinc tres gossos i me’ls estimo molt.

Quan estudiava batxillerat i pensava en què podia fer després, només tenia clar que volia estudiar alguna cosa relacionada amb els animals.  Vaig estar buscant mòduls de formació professional, però cap m’acabava de convèncer, fins que vaig trobar un llistat de cursos relacionats amb els animals i vaig decidir estudiar el d’Auxiliar Tècnic de Veterinària. He de reconèixer que al principi em feia una mica de respecte tot el que em podria trobar un cop estigués treballant en una clínica, però les ganes de poder treballar amb animals estaven per sobre de tot.

Durant el curs havia de realitzar unes pràctiques a la clínica veterinària que jo volgués. Sense dubtar vaig adreçar-me a la Clínica Feres, que sempre ha estat la nostra clínica de confiança, on em van concedir l’oportunitat de formar-me amb un gran equip i, posteriorment, el privilegi de poder-ne formar part i realitzar cada dia allò que tant m’apassiona, que és cuidar dels animals. 

NOEMÍ BADRENAS · RECEPCIÓ I COMUNICACIÓ

Vaig néixer a Manresa el 1988. He viscut en aquesta ciutat pràcticament tota la meva vida, excepte una part de la meva adolescència a Santpedor i els últims anys d’universitat a Barcelona. Sempre m’he sentit molt d’aquí, de la meva ciutat i de la meva gent. Per això m’he resistit fins ara a provar sort a l’estranger, perquè confiava que aquí també podien acabar sorgint bones oportunitats laborals.

Després del meu pas per l’institut tenia clar que volia estudiar Periodisme (sempre he estat molt xerraire i la comunicació ja era una de les meves passions en aquell moment). Em vaig llicenciar el 2011, i des de llavors he intentat aprendre de tot i no m’he cansat d’explorar nous camins. He col·laborat amb alguns mitjans de comunicació com a periodista, sobretot locals, però també he sigut professora d’anglès i formadora en noves tecnologies, entre altres.

Des que el Santi em va oferir l’oportunitat d’entrar a formar part de l’equip Feres en l’àmbit de l’atenció al client i la comunicació corporativa, m’atreviria a dir que és la primera feina on realment puc imaginar no només el meu present, sinó també el meu futur. Em sento molt còmoda entre els membres de la Clínica, comparteixo les ambicions de tots ells i m’encantaria continuar al seu costat gaudint de la passió i l’estima que tots nosaltres sentim pels animals.

MÓNICA RODRÍGUEZ · AUXILIAR TÈCNICA VETERINÀRIA

Nascuda a Manresa, vaig acabar els meus estudis d’administrativa l’any 2000 i durant la dècada següent vaig treballar en aquest sector.

Encara que des de petita sempre he estat en contacte amb els animals, mai no m’havia plantejat el que m’ompliria treballar en aquest món, fins que l’any 2011 em va sorgir l'oportunitat d’entrar a formar part de l’equip de la Clínica Veterinària Feres, en principi com a recepcionista.

Poc a poc vaig adonar-me que el fet d’ajudar als meus companys veterinaris a tenir cura dels animals m’omplia i m’agradava, així que vaig començar a formar-me per aquesta feina a principis del 2012. Vaig obtenir el títol d’ATV, i ara continuo formant-me per poder créixer en aquesta professió.

Els camps que més m’agraden son: UCI (control i medicació d’hospitalitzats, cures de diferents ferides…), assessorament nutricional (àmbit en el qual actualment també m’estic formant), i laboratori.